Bel 0497/66 40 20

Contacteer ons vrijblijvend

Wijnwinkel open

Do - Vrij: 14u - 18u. Zat: 10u - 17u

Gratis verzending

vanaf €250

Horeca

Vraag naar onze speciale tarieven

Wijnmandje
Totaal €0,00
 x 

Uw wijnmandje is leeg

Totaal €0,00

Wijnen

Italië

Bellussi - Spumante Grand Cuvée Extra Dry

€11,50

Mousserende wijn verkregen door het snijden van verschillende wijnen bepaald uit het huis hoeveelheden en van heuvelachtige gebieden tussen de meest geschikte van de regio Veneto. Mousserende wijn volgens de methode Charmat.

Het is een elegante wijn met een goede structuur en evenwichtige geur, veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid, van aperitief tot elke maaltijd.

De Stefani - Prosecco 0,15 Millesimato Extra Dry

€17,00

Prosecco gemaakt volgens de methodo zero. Een zeer innovatieve methode waarbij er in de diverse fases van het maken van de prosecco gebruik wordt gemaakt van temperaturen rond het vriespunt. Een zeer bijzondere manier van mousserende wijn maken! Door de lage temperaturen blijven fruitige eigenschappen behouden en dat komt de smaak van deze prosecco natuurlijk zeer ten goede.

De blend van deze Gran Cuvee Extra Dry bestaat voor 95% uit Prosecco druiven en voor 5% uit Pinot Noir. De toevoeging van Pinot Noir geeft het net de body die het nodig heeft. Prachtige prosecco wijn met een alcoholpercentage van 11%.

Let op! Serveren op een temperatuur van 5 à 6 graden!

Cecilia Beretta - Prosecco Extra Dry

€12,20

Aangenaam schuimende Prosecco, iets droger dan veel andere. Prosecco is een schuimwijn die normaal wat minder droog is en naar bloemen en wit fruit ruikt. Hij smaakt naar peer, vaak gebakken appel, bezit wat rijpe zuren en een lichte, frivole structuur. Heerlijk bij hapjes, tapas, of gewoon als aperitief

Famiglia Pasqua - Prosecco Romeo & Juliet DOC Brut

€13,50

Aangenaam schuimende Prosecco.  Prosecco is een schuimwijn die normaal wat minder droog is en  naar bloemen en wit fruit ruikt. Hij smaakt naar peer, vaak gebakken appel, bezit wat rijpe zuren en een lichte, frivole structuur. Heerlijk bij hapjes, tapas, of gewoon als aperitief

Famiglia Pasqua - Spumante Romeo & Juliet Rosato DOC Extra Dry

€10,50
Famiglia Pasqua - Spumante Romeo & Juliet Rosato DOC Extra Dry is een mix van Galera, Rabosa en andere inheemse variëteiten. De mousserende wijn werd verkregen uit de tweede gistring met de Charmat-methode in roestvrij-stalen tanks. Fermentatie vindt plaats bij een gecontroleerde temperatuur. De Spumante wordt ongeveer 90 dagen op de droesem gelaten en vervolgens geklaard en gebotteld.
Bleekzalm in kleur, fris op de neus met tonen van peer en rood fruit. In de mond is droog met hints van rood fruit en verfrissende zuren. Fijn en elegant met aanhoudende perlage.
Zeer geschikt voor aperitief of lichte voorgerechten en visgerechten. Koel worden geserveerd op 7-9 ° C.

Rocca dei Forti - Spumante Biologico Brut

€10,10

Elke verandering komt uit een herinnering uit het verleden: in een transformatie en vooruitgang is het altijd belangrijk om onze wortels te onthouden, de basis van elke identiteit en alles wat ons heeft toegestaan worden zoals we zijn!
Rocca dei Forti vernieuwt zijn traditie volgens de harmonie van de natuur, waar alles eenvoudig, vitaal en echt is. De nieuwe Brut Biologico mousserende wijn is gemaakt van druiven uit gecertificeerde wijngaarden en geteeld volgens de biologische landbouwmethoden.
De droge en frisse smaak van zijn bubbels drukt de sterke band tussen ons verleden en de moderne tijd uit, nu nog meer aandachtig voor de bescherming van het territorium.
Een kwaliteitsproduct dat respect heeft voor het milieu en de mannen die erin leven.

The Boss - Proseco DOC Extra Dry Millesimato

€12,50

Deze droge top prosecco komt van op de huivels ten noorden van Treviso. De 85% Glera druif geeft deze wijn een sterk gebalanceerd karakter , een fruitige florale neus en zorgt voor een bom personaliteit in het glas.

Drink je het best als aperitief, met muziek van Bruce Springsteen op de achtergrond (bij voorkeur Born in the USA, maar eigenlijk past z'n hele oeuvre). Past ook goed bij de film The Big Lebowski. 't Is het proberen waard!

Pirovano Casa Coller Spumante Brut Rosé

€9,20

Rond 1850 besluit schoenmaker Amadio Pirovano zijn werk als schoenmaker op te geven voor zijn passie: wijn. Samen met zoons Constantino en Antonio opent hij een restaurant met lokale wijnen. In 1910 leidt het succes van de uit de hand gelopen hobby ertoe dat ze een klein wijnbedrijf beginnen. Het kleine wijnbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een groot concern met wijnen uit vele Italiaanse wijngebieden: Veneto, Abruzzen, De Marken, Apulië en Sardinië. Naast stille wijnen maakt Pirovano kwaliteits-‘spumanti’, onder de naam Casa Coller. Afkomstig van verschillende wijngaarden in de Veneto, Italië.

Deze mousserende wijn wordt gemaakt volgens de 'méthode charmat'. Dat houdt in dat de tweede gisting niet, zoals bij Champagne, in de fles plaatsvindt maar in RVS tanks. Hierdoor krijgt (en behoudt) deze Spumante zijn fruitige stijl.

Deze mousserende rosé van Casa Coller wordt gemaakt van de Garganega en de Pinot Noir druif en die geven elk hun bijdrage aan deze top rose. In de geur is duidelijk de Garganega aanwezig want je ruikt direct het rijpe rode fruit zoals aardbeien en frambozen, maar ook een hint van citrus en grapefruit. De smaak is vol en stevig mede door de Pinot Noir druif in deze Casa Coller Rose. Mooie eerste aanzet van rood fruit wat wordt opgevolgd door een zachte mousse, rijp rood fruit.

Druivenras: Garganega, Pinot Noir, Trebbiano

Kleur Zalmroze.
Geur Aardbeien, frambozen, grapefruit en banaan.
Smaak Fruitig karakter, met een ziltige toets en een frisse afdronk.

Pirovano Casa Coller Spumante Brut

€9,20

Rond 1850 besluit schoenmaker Amadio Pirovano zijn werk als schoenmaker op te geven voor zijn passie: wijn. Samen met zoons Constantino en Antonio opent hij een restaurant met lokale wijnen. In 1910 leidt het succes van de uit de hand gelopen hobby ertoe dat ze een klein wijnbedrijf beginnen. Het kleine wijnbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een groot concern met wijnen uit vele Italiaanse wijngebieden: Veneto, Abruzzen, De Marken, Apulië en Sardinië. Naast stille wijnen maakt Pirovano kwaliteits-‘spumanti’, onder de naam Casa Coller. Afkomstig van verschillende wijngaarden in de Veneto, Italië.

Deze mousserende wijn wordt gemaakt volgens de 'méthode charmat'. Dat houdt in dat de tweede gisting niet, zoals bij Champagne, in de fles plaatsvindt maar in RVS tanks. Hierdoor krijgt (en behoudt) deze Spumante zijn fruitige stijl.

Voor deze Brut van Casa Coller wordt er gebruik gemaakt van de beste wijngaarden in de heuvels van Veneto, de wijngaarden zijn gevuld met Garganega en Chardonnay. Deze druiven worden vroeg geoogst om zo meer frisheid en rijkdom in de mousserende wijn te krijgen. In de geur heeft deze Casa Coller Brut indrukken van geroosterd brood en vooral groene appels. De smaak is verfrissend, prettig zachte mousse, fruitig.

Druivenras Garganega, Trebbiano
Kleur Licht goudgeel.
Geur Groene appels en perzik.
Smaak Verfrissende Spumante met een mooie balans tussen het fruit en de frisse zuren.

Pirovano Casa Coller Spumante Moscato Dolce

€6,30

Rond 1850 besluit schoenmaker Amadio Pirovano zijn werk als schoenmaker op te geven voor zijn passie: wijn. Samen met zoons Constantino en Antonio opent hij een restaurant met lokale wijnen. In 1910 leidt het succes van de uit de hand gelopen hobby ertoe dat ze een klein wijnbedrijf beginnen. Het kleine wijnbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een groot concern met wijnen uit vele Italiaanse wijngebieden: Veneto, Abruzzen, De Marken, Apulië en Sardinië. Naast stille wijnen maakt Pirovano kwaliteits-‘spumanti’, onder de naam Casa Coller. Afkomstig van verschillende wijngaarden in de Veneto, Italië.

Deze mousserende wijn wordt gemaakt volgens de 'méthode charmat'. Dat houdt in dat de tweede gisting niet, zoals bij Champagne, in de fles plaatsvindt maar in RVS tanks. Hierdoor krijgt (en behoudt) deze Spumante zijn fruitige stijl.

Deze nieuwste bubbel van Csaa Botter is een licht zoete Moscato, echt heerlijk voor wie niet van droog houdt. De Moscato geeft in de geur mooie indrukken van zoete perzik, hele rijpe abrikozen en wat zoetigheid van honing. Omdat er een hele lichte rijpe mousse (bubbel) op zit geeft dit juist ook de perfecte verkwikking. Hierdoor is hij licht zoet in de smaak met veel fruit aroma's, heelrijk als aperitief of als begeleider bij een dessert.

Druivenras Muscat
Kleur Licht goudgeel.
Geur Aromatisch. Perzik, bloemen en honing.
Smaak Lichtzoet, met duidelijke tonen van muskaatdruiven.

Conté Vistarino - Pinot Nero - Blanc de Noir - Brut

€13,80

Appellatie: Pinot Nero Vino Spumante Brut
Variëteit: Pinot Nero
Wijngaard: Beretta, Santa Rosa
Vinificatie: Zachte persing van de hele druiven met een sapopbrengst tot 50%. Eerste gisting in thermisch gereguleerd roestvrij staaltank, hergisting in autoclaaf
Veroudering: 6 maanden op de droesem
Voedingssuggesties: gerechten op basis van vis en schaaldieren


Wijnbereidingsproces
De druiven worden met de hand geplukt in bakken van 150 kg. De vinificatie omvat de zachte persing van de hele druif, de persmachines worden door de zwaartekracht geladen met de hele druif.

Van 100 kg druiven worden maximaal verkregen 'Bloem' moet 50l (kwalitatief het beste omdat meer
aromatisch, zuur, elegant), die is gescheiden van de tweede drukken. Na opheldering wordt de duidelijke most gerekt en gefermenteerd met geselecteerde gisten bij een temperatuur van 18 °C.

Na een periode van veroudering in staal van ongeveer 6 maanden begin je wijn maken voor hergisting, het wordt verduidelijkt en we hebben de zogenaamde wijnsteenstabilisatie. Op dit punt vullen we de autoclaaf hergisting en inoculatie van geselecteerde gisten.

De tweede gisting vindt plaats bij T van 18 ° C en wordt gerijpt tot 6 maanden voor het bottelen.
Dan kunnen we bottelen. het verdient de voorkeur om een ​​paar maanden te wachten voor consumptie. Verbetert zeker met de veroudering in fles, indien correct bewaard.

Conté Vistarino - Pinot Nero - Vino Spumante Brut - Rosé

€13,80

Appellatie: Pinot Nero Vino Spumante Brut Rosè
RAS: Pinot Noir
Wijngaard: Beretta, Santa Rosa
Vinificatie: Zachte persing van de hele druiven met een sapopbrengst tot 55%, Eerste gisting in thermisch gereguleerd roestvrij staal tank, hergisting in autoclaaf
Veroudering: tot 6 maanden op de droesem
Voedingssuggesties: voorgerechten, op basis van vis en schaaldieren gerechten en vlees.
Serveertemperatuur: 6 - 8 ° C

Wijnbereidingsproces
De druiven worden met de hand geplukt in bakken van 150 kg. De vinificatie omvat de zachte persing van de hele druif, de persmachines worden door de zwaartekracht geladen met de hele druif. Van 100 kg druiven worden maximaal verkregen 'Bloem' moet 55-60l (kwalitatief het beste omdat meer aromatisch, zuur, elegant), die is gescheiden van de tweede drukken. Na opheldering wordt de duidelijke most gerekt en gefermenteerd met geselecteerde gisten bij een temperatuur van 18 ° C.

Na een periode van veroudering in staal van ongeveer 6 maanden begin je wijn maken voor hergisting, het wordt verduidelijkt en we hebben het gemaakt de zogenaamde wijnsteenstabilisatie. Op dit punt vullen we opnieuw de autoclaaf hergisting en inoculatie van geselecteerd gisten. De tweede gisting vindt plaats bij T van 18 ° C, en wordt tot 6 maanden gerijpt alvorens te bottelen.

De kleur hangt af van de extractie in persmachine Dan kunnen we bottelen. het verdient de voorkeur om een paar maanden te wachten voor consumptie. Verbetert zeker met de veroudering in fles, indien correct bewaard.

  • adega-de-borba
  • blanco-nieva
  • brown-brothers
  • cecilia-baretta
  • chateau-antugnac
  • cognac-leyrat
  • collefrisio
  • conde
  • fonseca-porto
  • la-estacada
  • leplan
  • logo-allram
  • logo-alma-cersius
  • logo-burmester
  • logo-carmen
  • logo-catena-zapata
  • logo-cederberg
  • logo-charles-heidsieck
  • logo-chateau-la-marzelle
  • logo-de-stefani
  • logo-domaine-faiveley
  • logo-domaine-giuliani
  • logo-domaine-raissac
  • logo-duca-di-salaparuta
  • logo-eikendal
  • logo-emilio-moro
  • logo-fonseca
  • logo-la-estecada
  • logo-la-petit-ferme
  • logo-louis-roederer
  • logo-luis-canas
  • logo-maldant-pauvelot
  • logo-pratello
  • logo-santa-ana
  • logo-steengoed
  • logo-vega-real
  • logo-vignobles-berthier
  • logo-wente
  • man-vintners
  • pasqua
  • pirineos
  • rings
  • stark-conde
  • summerhouse
  • vinedos-de-nieva

Contacteer ons