Bel 0497/66 40 20

Contacteer ons vrijblijvend

Wijnwinkel open

Do - Vrij: 14u - 18u. Zat: 10u - 18u

Gratis verzending

vanaf €250

Horeca

Vraag naar onze speciale tarieven

Wijnmandje
Totaal €0,00
 x 

Uw wijnmandje is leeg

Totaal €0,00

Wijnen

1 - 2 van 2

Cafayaté

Bodegas Michel Torino - Don David - Reserve - Malbec

€9,50

Kleur:
Heldere, donkere diepe purper-paarse kleur. In de rand goed vol purper-magenta / 2,9

Neus:
Beetje gesloten neus. Hinten van veel zwart fruit en zwoel. Kruidige zwarte bessen en iets romig (eikenhout?), grassig en rokerig. De neus komt goed los en is diep en goed vol / 3,6

Smaak:
Veel zuren en tannine. Zwart fruit met een fruitig karakter. Zwoel en wat romigheid van houttonen en peperige zwarte bessen, ontbijtkoek, bessen en rokerig sigaar. De wijn heeft een goede body en de afdronk is vol en heeft en goede lengte.

Conclusie:
Krachtig, peperig zwart fruit. Een volle fruitige wijn die goed past bij rood vlees, stevige sauzen of bij koud weer en dicht bij de open haard. Smakelijk en de wijn opent zich heel mooi.

Bodegas Michel Torino - Don David - Reserve - Tannat

€9,50

Terroir
Diepe, arme, rotsachtige grond. Irrigatie van de Andes. Grote thermische amplitude met grote verschillen (ongeveer 22 ° C tussen de minimun tijdens de vroege ochtenden en nachten en de maximale zonneschijn). Droog klimaat, kleine regenval, 120 mm regen per jaar, 15% vochtigheid en 350 dagen zonneschijn. Koude ochtenden en nachten en lange warme dagen resulteert in wijnen die sterk geconcentreerd zijn in kleur, aroma's en smaken met een uniek fruitig karakter.

Oogst 
Eind maart - Eerste week van april

Analytische gegevens
Alcohol: 14% Restsuiker: 3,95 grs / lt. Zuren: 6,10 gr. / Lt. PH: 3,60

Wijn maken
Het doelwit van de wijnmaker is om elegante en complexe wijnen in het assortiment te produceren.Het eerste werk is in de wijngaarden om concentraties en evenwicht te verkrijgen met wijnstokken die ouder zijn dan 20 jaar. De oogst is handmatig, waardoor clusters in kleine 22kg dozen worden geplaatst. In de wijnmakerij wordt de most geproduceerd met alleen eerste pers sap. 70% van de wijnen is 12 maanden oud in kleine vaten van zowel Amerikaanse als Franse eiken. 100% van de wijn gaat spontaan door malolactische fermentatie.

  • adega-de-borba
  • blanco-nieva
  • brown-brothers
  • cecilia-baretta
  • chateau-antugnac
  • cognac-leyrat
  • collefrisio
  • conde
  • fonseca-porto
  • la-estacada
  • leplan
  • logo-allram
  • logo-alma-cersius
  • logo-burmester
  • logo-carmen
  • logo-catena-zapata
  • logo-cederberg
  • logo-charles-heidsieck
  • logo-chateau-la-marzelle
  • logo-de-stefani
  • logo-domaine-faiveley
  • logo-domaine-giuliani
  • logo-domaine-raissac
  • logo-duca-di-salaparuta
  • logo-eikendal
  • logo-emilio-moro
  • logo-fonseca
  • logo-la-estecada
  • logo-la-petit-ferme
  • logo-louis-roederer
  • logo-luis-canas
  • logo-maldant-pauvelot
  • logo-pratello
  • logo-santa-ana
  • logo-steengoed
  • logo-vega-real
  • logo-vignobles-berthier
  • logo-wente
  • man-vintners
  • pasqua
  • pirineos
  • rings
  • stark-conde
  • summerhouse
  • vinedos-de-nieva

Contacteer ons