Bel 0497/66 40 20

Contacteer ons vrijblijvend

Wijnwinkel open

Do - Vrij: 14u - 18u. Zat: 10u - 18u

Gratis verzending

vanaf €250

Horeca

Vraag naar onze speciale tarieven

Wijnmandje
Totaal €0,00
 x 

Uw wijnmandje is leeg

Totaal €0,00

Wijnen

Veneto

Cecilia Beretta - Picàie - Rosso Veneto

€16,00

Deze volle rode wijn heet behoorlijk wat kracht en stevigheid. Dit heeft hij onder meer te danken aan zijn 8 maanden houtopvoeding en nog eens een jaar flesrijping. De merkwaardige blend zorgt voor een uiterst verrassende wijn met een schitterende kwaliteit.

Mond: Volle aroma's van kersen, en ander kleir, rijp, rood fruit met een vleugje vanille. Dit resulteert in een volle wijn met een vlezige finale.
Neus: Het boeket is intens met toetsen van rood fruit en vanille.
Kleur: Diepe, robijnrode kleur met purperen rand.
Productnaam: Picaiè "Rosso Veronese I.G.T." - Cecilia Beretta
Gerecht: Gerijpte kazen, Hazenrug, Hertenvlees, Lams stoofpot
Smaak: Krachtig, Vol
Druif: Cabernet Sauvignon, Merlot, Corvina

Cecilia Beretta - Amarone Classico Reserva Cariano

€38,50
Cecilia Beretta, trots van de familie Pasqua, werd geboren aan het begin van de jaren tachtig als een agrarische bedrijf gewijd aan onderzoek en geavanceerde studies. De naam is afkomstig van de prachtige Beretta Villa, gebouwd in de zevende eeuw in Mizzole, in de oostelijke zone van de Valpolicella streek, door de graaf Giuseppe Beretta, voormalig burgemeester van de stad van Verone, agronoom en platteland dichter. De Pasqua-familie kocht de wijngaarden van Mizzole, Mattaranetta en San Felice rond het einde van de jaren 1940. Speciale aandacht heeft besteed aan deze wijngaarden sinds het begin van de jaren 1980, wanneer ingeschakeld Pasqua van consolidatie in de internationale markt het bedrijf besteden aanzienlijke middelen aan de potentiële kwaliteit van de productie toeneemt.

De Stefani - Cabernet Sauvignon

€15,50

Dé Stefani is een familie-domein met een rijke wijngeschiedenis. De familie komt uit Refrontolo, een klein dorp in de Veneto (Noord-Italië) waar Valeriano De Stefani (de oprichter) sinds het midden van de 19de eeuw wijn maakt in de schaduw van de Alpen en met zicht op de Adriatische zee. 3 generaties later staat Alessandro De Stefani (4de generatie) aan het hoofd van dit bloeiend wijndomein, gesteund door zijn vader Tiziano.

Een natuurlijke aanpak in wijngaarden en kelder (geen toevoeging van bewaarmiddelen of pesticiden, natuurlijke gisten, geen sulfiet in de kelder, …) zorgen voor volle aromatische en elegante wijnen. Elke fles wordt met de grootste zorg en toewijding geproduceerd bewijs daarvan de talloze erkenningen.

Deze wijn wordt gemaakt met 100% Cabernet Sauvignon-druiven gelegen in de Piave-regio. Alluviale ondergrond met voornamelijk klei zorgt dat de Cabernet-druif hier graag gedijt. Na de fermentatie in inox-vaten, rijpt de wijn verder op eiken barriques gedurende 8-12 maanden. Hierdoor komt de elegante complexiteit naar boven.

In de neus merken we vooral de duidelijke minerale toets, een vleugje kruiden, zwart fruit (bessen, kersen) munt en sous-bois (hout). Fris, elegant met body is de conclusie. Een gemiddelde afdronk benadrukt ook de frisse zijde van deze wijn.

Gastronomie:
Door de frisse structuur kan hij ook frisser geserveerd worden (14-16°C). Heerlijk als gezel van BBQ, maar ook kazen, pasta's, ... zeggen geen nee tegen deze frisse Italiaanse wijn.

De Stefani - Solèr Rosso Veneto IGT

€21,20

Dé Stefani is een familie-domein met een rijke wijngeschiedenis. De familie komt uit Refrontolo, een klein dorp in de Veneto (Noord-Italië) waar Valeriano De Stefani (de oprichter) sinds het midden van de 19de eeuw wijn maakt in de schaduw van de Alpen en met zicht op de Adriatische zee. 3 generaties later staat Alessandro De Stefani (4de generatie) aan het hoofd van dit bloeiend wijndomein, gesteund door zijn vader Tiziano. 

Een natuurlijke aanpak in wijngaarden en kelder (geen toevoeging van bewaarmiddelen of pesticiden, natuurlijke gisten, geen sulfiet in de kelder, …) zorgen voor volle aromatische en elegante wijnen. Elke fles wordt met de grootste zorg en toewijding geproduceerd bewijs daarvan de talloze erkenningen.

Solèr betekent schuur in het venetiaans dialect. De schuur werd gebruikt om de beste druiven verder te laten drogen, rijpen.Deze wijn wordt gemaakt met 20% Marzemino, 20% Refosco, 20% Cabernet, 20% Carmenère en 20% Merlot-druiven gelegen in de Piave- en Refrontolo-regio. Alluviale ondergrond met voornamelijk klei in Piave en meer klei met tufsteen in Refrontolo zorgt dat de druiven hier graag gedijen. De Marzemino-druiven laat Alessandro verder drogen, de andere druiven volgen de klassieke vinificatie-methode. Na de fermentatie in vaten, rijpt de wijn verder op eiken barriques gedurende 12 maanden met daarna nog 12 maanden flessenrust.

Soort: Rood complex
Bodem en ondergrond: Kalk, Klei
Druif: Cabernet Sauvignon, Carmenère, Marzemino, Merlot, Refosco
Rijping: Nieuwe vaten
Vatrijping: 12 maanden
Kleur: Diep intens kersenrood
Geur: In de neus merken we vooral de duidelijke minerale toets, een vleugje kruiden, zwart fruit (bessen, kersen) munt, licht animaal, drop, eucalyptus en vanille. Tevens beschikbaar in MAGNUM-formaat
Smaak: Vol en elegant is de conclusie. Een lange afdronk benadrukt ook het volle karakter van deze wijn
Gastronomie: Voortreffelijk als gezel van rundsvlees, vederwild, ... maar ook complexere pasta’s deinzen niet terug voor deze Italiaanse krachtpatser
Lekker bij: Exotisch vlees, gevogelte, kalfsvlees, pastagerechten, rundsvlees, varkensvlees, vederwild
Alcoholgehalte: 14.00 %
Sluiting fles: Kurk

Medailles en ...

Cantina Mabis - Neropasso

€9,30

Deze wijn heeft een intens robijnrode kleur. In het bouquet kruidig met hints van kersen, zwarte kersen en pruimencompote. Fijn en fluwelig op het palet, aangehouden stevige, ronde tannine in de afdronk. Opgericht in 1878 als een Veronese wijnhandelaar en in de eerste decennia van de 20ste eeuw verder ontwikkeld dankzij de oprichten Terence Biscardo.

In het midden van de 20ste eeuw nam de zoon, Luigi, het bedrijf over en het werd snel één van de belangrijkste van de regio met investeringen in de processen om de wijn te maken en te bottelen. Dankzij deze investeringen opende nieuwe markten naar de VS en de rest van Europa.

Tot op de dag van vandaag volgen de huidige erfgenamen, Maurizo en Martino Biscardo, het pad van onderzoek, kwaliteit en innovatie, alle belangrijke aspecten die dit familiebedrijf characteriseren.

De Stefani - Redentore - Merlot

€15,50

Dé Stefani is een familie-domein met een rijke wijngeschiedenis.  De familie komt uit Refrontolo, een klein dorp in de Veneto (Noord-Italië) waar Valeriano De Stefani (de oprichter) sinds het midden van de 19de eeuw wijn maakt in de schaduw van de Alpen en met zicht op de Adriatische zee. 3 generaties later staat Alessandro De Stefani (4de generatie) aan het hoofd van dit bloeiend wijndomein, gesteund door zijn vader Tiziano.

De Redentore-range is een knipoog naar het jaarlijks weerkerend feest in Venetië tijdens het derde weekend van juli 'Festa del Redentore'. Men eert tijdens dit feest het einde van de plaag in 1576 met een immens vuurwerkspektakel. De Redentore-wijnen zijn dan ook jonge, speelse en levendige wijnen met een fijne, moderne complexiteit en diepgang.

Het klimaat is zonnig en tezelfdertijd ook koel. De alluviale ondergrond van hoofdzakelijk klei en de nabijheid van zowel Alpen als Adriatische zee zorgen voor ideale omstandigheden om delicate, elegante wijnen te vervaardigen. De hoge kwaliteit, de moderne stijl en de aantrekkelijke verpakking zorgen voor een leuk concept. De druiven worden eind september geplukt wanneer de vruchten een mooie rijpheid bereiken maar ook nog beschikken over levendige frisse zuren.

Tijdens de vinificatie gaat men de druiven zacht persen met nadien een wilde vergisting in inox-tanks.Gedurende enkele maanden blijft de wijn dan op zijn fijne lies rijpen in houten vaten waardoor hij complexiteit en evenwicht wint.Het resultaat is een frisse, fruitige wijn met een elegante en complexe toets. Pinot Grigio & Chardonnay in witte wijn, Merlot & Refosco inrod wijnen.

Al de wijnen zijn BIO de witte wijnen zijn tevens sulfiet vrij! Vanaf de jaargang 2014 zullen ook de rode wijnen  sulfiet vrij zijn!

De Stefani - Redentore - Refosco

€15,50

Dé Stefani is een familie-domein met een rijke wijngeschiedenis.  De familie komt uit Refrontolo, een klein dorp in de Veneto (Noord-Italië) waar Valeriano De Stefani (de oprichter) sinds het midden van de 19de eeuw wijn maakt in de schaduw van de Alpen en met zicht op de Adriatische zee. 3 generaties later staat Alessandro De Stefani (4de generatie) aan het hoofd van dit bloeiend wijndomein, gesteund door zijn vader Tiziano.

De Redentore-range is een knipoog naar het jaarlijks weerkerend feest in Venetië tijdens het derde weekend van juli 'Festa del Redentore'. Men eert tijdens dit feest het einde van de plaag in 1576 met een immens vuurwerkspektakel. De Redentore-wijnen zijn dan ook jonge, speelse en levendige wijnen met een fijne, moderne complexiteit en diepgang.

Het klimaat is zonnig en tezelfdertijd ook koel. De alluviale ondergrond van hoofdzakelijk klei en de nabijheid van zowel Alpen als Adriatische zee zorgen voor ideale omstandigheden om delicate, elegante wijnen te vervaardigen. De hoge kwaliteit, de moderne stijl en de aantrekkelijke verpakking zorgen voor een leuk concept. De druiven worden eind september geplukt wanneer de vruchten een mooie rijpheid bereiken maar ook nog beschikken over levendige frisse zuren.

Tijdens de vinificatie gaat men de druiven zacht persen met nadien een wilde vergisting in inox-tanks.Gedurende enkele maanden blijft de wijn dan op zijn fijne lies rijpen in houten vaten waardoor hij complexiteit en evenwicht wint.Het resultaat is een frisse, fruitige wijn met een elegante en complexe toets. Pinot Grigio & Chardonnay in witte wijn, Merlot & Refosco inrod wijnen.

Al de wijnen zijn BIO de witte wijnen zijn tevens sulfiet vrij! Vanaf de jaargang 2014 zullen ook de rode wijnen  sulfiet vrij zijn!

Paladin - Salbanello delle Venezie IGT - Cabernet, Malbec

€10,50

Een toegankelijke fruitige en aangename wijn voor de jonge liefhebber. Schitterende robijnkleur. Intens en aanhoudend boeket met frambozentoets. Mag liefst gekoeld gedronken worden. In de mond is hij zachtzoet, licht et heel fruitig. Dit moet u absoluut uitproberen!

Famiglia Pasqua - Passimento Rosso - Romeo & Juliet's Wall - Magnum

€22,00

Goed gemaakte, zachte rode wijn uit het achterland van Venetië. Past bij allerlei vleesgerechten, zeker als ze gestoofd zijn. Deze wijn wordt samengesteld uit 40% Merlot, 30% Corvina en 30% Croatina.

Mengsel van Merlot, Corvina en Croatina en Merlot. Aantrekkelijke, robijnrode kleur. Deze volle rode wijn wordt bekomen door de druiven eerst gedeeltelijk te laten drogen alvorens ze te persen. Goed gemaakte, zachte rode wijn uit het achterland van Venetië.

Past bij allerlei vleesgerechten, zeker als ze gestoofd zijn. Heerlijk bij gegrilde karbonades en gebakken kalfslever alsook bij oude kazen. Als de wijn en tijdje open staat komt de 'italiaanse' neus van rode vruchten en veel kruiden meer naar voren.

Famiglia Pasqua - Passimento Rosso - Romeo & Juliet's Wall

€10,00

Goed gemaakte, zachte rode wijn uit het achterland van Venetië. Past bij allerlei vleesgerechten, zeker als ze gestoofd zijn. Deze wijn wordt samengesteld uit 40% Merlot, 30% Corvina en 30% Croatina.

Mengsel van Merlot, Corvina en Croatina en Merlot. Aantrekkelijke, robijnrode kleur. Deze volle rode wijn wordt bekomen door de druiven eerst gedeeltelijk te laten drogen alvorens ze te persen. Goed gemaakte, zachte rode wijn uit het achterland van Venetië.

Past bij allerlei vleesgerechten, zeker als ze gestoofd zijn. Heerlijk bij gegrilde karbonades en gebakken kalfslever alsook bij oude kazen. Als de wijn en tijdje open staat komt de 'italiaanse' neus van rode vruchten en veel kruiden meer naar voren.

Cecilia Beretta - Valpolicella Ripasso Superiore

€14,00

Deze Ripassa Valpolicella Superiore is één van de specialiteiten van Cecilia Beretta. Door ingedroogde Amarone-druifjes bij de Valpolicella te voegen ontstaat een tweede vergisting. Dit resulteert in een wijn met meer kleur, aroma's, extractie en rijkdom. De Ripassa rijpt tussen de 18 en 24 maanden op kleine houten vaatjes. Zeer diepe kleur. Indrukwekkend bouquet met tonen van uiterst rijp fruit, amandel en specerijen. Een diepe, romige smaak vol fruit en sap. De afdronk is lang en bijzonder overtuigend. Een schitterende wijn. 

Gemotiveerd door zijn passie voor wijn en de toewijding voor kwaliteit stopt hij al zijn energie en talent in het maken van wijnen. Die inspanning resulteert, mede ook door het gebruik van authentieke Italiaanse druivenrassen, in een zeer fraai assortiment bijzondere wijnen van zeer hoog kwaliteitsniveau.

De Stefani - Cabernet Sauvignon - Limited edition

€15,50

Dé Stefani is een familie-domein met een rijke wijngeschiedenis. De familie komt uit Refrontolo, een klein dorp in de Veneto (Noord-Italië) waar Valeriano De Stefani (de oprichter) sinds het midden van de 19de eeuw wijn maakt in de schaduw van de Alpen en met zicht op de Adriatische zee. 3 generaties later staat Alessandro De Stefani (4de generatie) aan het hoofd van dit bloeiend wijndomein, gesteund door zijn vader Tiziano.

Een natuurlijke aanpak in wijngaarden en kelder (geen toevoeging van bewaarmiddelen of pesticiden, natuurlijke gisten, geen sulfiet in de kelder, …) zorgen voor volle aromatische en elegante wijnen. Elke fles wordt met de grootste zorg en toewijding geproduceerd bewijs daarvan de talloze erkenningen.

Deze wijn wordt gemaakt met 100% Cabernet Sauvignon-druiven gelegen in de Piave-regio. Alluviale ondergrond met voornamelijk klei zorgt dat de Cabernet-druif hier graag gedijt. Na de fermentatie in inox-vaten, rijpt de wijn verder op eiken barriques gedurende 8-12 maanden. Hierdoor komt de elegante complexiteit naar boven.

Kleur: Intens kersenrood.
Geur: In de neus merken we vooral de duidelijke minerale toets, een vleugje kruiden, zwart fruit (bessen, kersen) munt en sous-
bois (hout).
Smaak: Fris, elegant met body is de conclusie. Een gemiddelde afdronk benadrukt ook de frisse zijde van deze wijn.
Gastronomie: Door de frisse structuur kan hij ook frisser geserveerd worden (14-16°C). Heerlijk als gezel van BBQ, maar ook kazen, pasta's, ... zeggen geen nee tegen deze frisse Italiaanse wijn.
Past bij: BBQ, Exotisch vlees, Kazen, Pastagerechten, Rundsvlees, Varkensvlees

De Stefani - Plavis Merlot Veneto IGT

€19,50

Plavis is onze eerbetoon aan de rivier de Piave (van het Latijnse Plavis) beschouwd als de 'rivier heilig voor het land', omdat het een oorlogstheater was tijdens de Eerste Wereldoorlog. Verkregen van Merlot-druiven, een van de meest traditionele variëteiten van het Piave-gebied, heeft het een rijp rood fruitboeket en een zachte textuur. Rijk lichaam en extreme levensduur.

'Plavis' is het Latijnse woord van de rivier de Piave, die volledig in de Veneto stroomt. Het staat bekend als de 'River Sacred to the Country', omdat het een oorlogstheater was tijdens de Eerste Wereldoorlog gedurende een jaar, tussen november 1917 en november 1918. Plavis Merlot is onze hommage aan de rivier de Piave, waar twee beslissende veldslagen werden gevochten: de eerste om de opmars van de Oostenrijks-Hongaarse te stoppen, na de afgrond van de voorkant van Caporetto, de tweede om de verloren grond te heroveren, de rivier over te steken en de glorieuze mars richting Vittorio Veneto van de Italiaanse troepen en de Britten X Army Corp.

Alcoholgehalte: 12,5-14,5% per vol. (het hangt van de vintage af)
Smaakkenmerken: intense robijnrode kleur, rijp rood fruit boeket, full body, zacht, met het juiste niveau van tannines en aangename noten van wild fruit.
Food Matching: het begeleidt zeer smakelijke voorgerechten, gekookt en wit vlees.
Druif: Merlot

De Stefani - Malanotte DOCG

€46,20

Malanotte del Piave wordt geproduceerd van Raboso Piave-druiven, de beroemdste inheemse variëteit van de Piave-vallei. Aan de kenmerken van de potentieel lange verouderingswijnen, kleur, tannines en zuurgraad, verenigt de Raboso een intens bramen- en kersenaroma. De nabijheid van de Adriatische Zee en de bergen van Dolomiti, de hoge dichtheid van de wijngaard en de kleigrond geven de wijn een zeer rijk lichaam en een natuurlijke harmonie.

Historische aantekeningen: de Raboso, inheemse wijnstok met zwarte bessen die typisch is voor Treviso, heeft een oude oorsprong: hij wordt ongeveer 3000 jaar geleden in het oosten van Veneto verbouwd. De naam herinnert aan het bijvoeglijk naamwoord 'rabioso', een dialectische term die 'boos' betekent en wordt gebruikt om een vrucht te beschrijven die nog steeds een beetje hard en daarom samentrekkend is. In het verleden, toen een kind werd geboren, was er de gewoonte om de Raboso te bewaren die in die wijnoogst werd geproduceerd voor zijn trouwdag.

Alcoholgehalte: 15-17,5% vol.
Smaakkenmerken: intense robijnrode kleur met granaattinten. Vol en breed boeket, dat doet denken aan bramen- en kersenjam, gesmolten chocolade en tabak. Rechte smaak, droge en sobere smaak, met een lichte zuurbackbase. Geweldig extract, uitbundig de alcoholische gave.
Food Matching: ideaal bij wild (haas, fazant of parelhoenstoofpot of saus peverada), gegrild vlees en gekruide kazen.
Druif: Raboso Piave

Cecilia Beretta - ComeMe

€26,00

ComeMe is een onverwacht huwelijk van Corvina en twee verschillende crus van Merlot, beide van de Valpolicella orientale. De blend is Corvina uit San Felice (40%, 110 meter boven zeeniveau), Merlot vanuit het centrum van Valpantena (30%, 200 meter hoogte) en Merlot van Illasi (30%, 500 meter boven zeeniveau).

De naam 'ComeMe' heeft twee verschillende betekenissen:

  1. Het acroniem van Co (als Corvina) Me (als Merlot) Me (als Merlot)
  2. Een Italiaanse manier om te zeggen: de letterlijke vertaling uit het Italiaans is: 'Net als ik'. De gravin Cecilia B., na het proeven van haar Merlots uit haar bezittingen placht te zeggen: 'Questo e' come me !! 'or 'Dit is net zoals ik !!' - zijnde de wijn wulps, fluweelachtig, sensueel, elegant en met een sterke persoonlijkheid, precies zoals Cecilia Beretta.

De gisting duurt ongeveer 15 dagen bij een gecontroleerde temperatuur van 22-24 ° C. Malolactische gisting volgt dus op harmoniseren en verzachten de wijn. Rijping in hout voor 8 maanden.
Fruitig en rond, het heeft een diep boeket met aroma's van kersen en hints van vanille. Het paren perfect met rood vlees en wild. Ideaal ook met gekruide kaas.

Uitstekend om te serveren in groot formaat en voor bedrijven als cadeaus.

Cecilia Beretta - ComeMe (in hourten kist)

€35,00

ComeMe is een onverwacht huwelijk van Corvina en twee verschillende crus van Merlot, beide van de Valpolicella orientale. De blend is Corvina uit San Felice (40%, 110 meter boven zeeniveau), Merlot vanuit het centrum van Valpantena (30%, 200 meter hoogte) en Merlot van Illasi (30%, 500 meter boven zeeniveau).

De naam 'ComeMe' heeft twee verschillende betekenissen:

  1. Het acroniem van Co (als Corvina) Me (als Merlot) Me (als Merlot)
  2. Een Italiaanse manier om te zeggen: de letterlijke vertaling uit het Italiaans is: 'Net als ik'. De gravin Cecilia B., na het proeven van haar Merlots uit haar bezittingen placht te zeggen: 'Questo e' come me !! 'or 'Dit is net zoals ik !!' - zijnde de wijn wulps, fluweelachtig, sensueel, elegant en met een sterke persoonlijkheid, precies zoals Cecilia Beretta.

De gisting duurt ongeveer 15 dagen bij een gecontroleerde temperatuur van 22-24 ° C. Malolactische gisting volgt dus op harmoniseren en verzachten de wijn. Rijping in hout voor 8 maanden.
Fruitig en rond, het heeft een diep boeket met aroma's van kersen en hints van vanille. Het paren perfect met rood vlees en wild. Ideaal ook met gekruide kaas.

Uitstekend om te serveren in groot formaat en voor bedrijven als cadeaus.

  • adega-de-borba
  • blanco-nieva
  • brown-brothers
  • cecilia-baretta
  • chateau-antugnac
  • cognac-leyrat
  • collefrisio
  • conde
  • fonseca-porto
  • la-estacada
  • leplan
  • logo-allram
  • logo-alma-cersius
  • logo-burmester
  • logo-carmen
  • logo-catena-zapata
  • logo-cederberg
  • logo-charles-heidsieck
  • logo-chateau-la-marzelle
  • logo-de-stefani
  • logo-domaine-faiveley
  • logo-domaine-giuliani
  • logo-domaine-raissac
  • logo-duca-di-salaparuta
  • logo-eikendal
  • logo-emilio-moro
  • logo-fonseca
  • logo-la-estecada
  • logo-la-petit-ferme
  • logo-louis-roederer
  • logo-luis-canas
  • logo-maldant-pauvelot
  • logo-pratello
  • logo-santa-ana
  • logo-steengoed
  • logo-vega-real
  • logo-vignobles-berthier
  • logo-wente
  • man-vintners
  • pasqua
  • pirineos
  • rings
  • stark-conde
  • summerhouse
  • vinedos-de-nieva

Contacteer ons