Bel 0497/66 40 20

Contacteer ons vrijblijvend

Wijnwinkel open

Do - Vrij: 14u - 18u. Zat: 10u - 18u

Gratis verzending

vanaf €250

Horeca

Vraag naar onze speciale tarieven

Wijnmandje
Totaal €0,00
 x 

Uw wijnmandje is leeg

Totaal €0,00

Wijnen

Ribera del Duero

Dominio Romano - Ribeira del Duero

€22,90

In 2005 waagde de familie Cusiné de stap naar een nieuw - derde - wijndomein. Deze keer niet in Catalonië, maar in Castilië en León, meer bepaald in de befaamde appellatie Ribera del Duero. Met de nobele Tinto Fino-druif maken ze er buitengewoon elegante wijnen. Opnieuw biodynamisch, zoals we dat van deze wijnbouwers gewoon zijn. Oenoloog Jordi Fernandez is ook hier de wijnmaker van dienst.

Buitengewoon mooie wijn voor deze zeer zachte prijs. Even zacht als de wijn zelf, die uitblinkt door finesse. Deze wijn zal u geen minuut vervelen. Gemaakt van 100% Tinto Fino.

Vega Real - Roble - Barbadillo

€9,00

Vega Real roble heeft 3 maanden gerijpt op Frans en Amerikaans eiken. Vega Real crianza is een krachtige complexe 100% Tinta del País wijn. Rijp fruit, een vleugje kruiden, hout tonen, 'roasted tones', mooie rijpe tannines en een prachtige afdronk.

Goede combinatie met rood vlees, wild, koude vleesschotel en harde kazen.

Goed op dronk, maar kan zich tot 2017 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Vega Real ronle is 16°C.

Vega Real - Barbadillo - Crianza

€12,90

Vega Real crianza heeft 13 maanden gerijpt op Frans en Amerikaans eiken.
Vega Real crianza is een krachtige complexe 100% Tinta del País wijn. Rijp fruit, een vleugje kruiden, hout tonen, 'roasted tones', mooie rijpe tannines en een prachtige afdronk.

Goede combinatie met rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.

Goed op dronk, maar kan zich tot 2017 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Vega Real crianza is 16°C.

Dominio Romano - Camino Romano - Tinto fino

€12,70

In 2005 waagde de familie Cusiné de stap naar een nieuw - derde - wijndomein. Deze keer niet in Catalonië, maar in Castilië en León, meer bepaald in de befaamde appellatie Ribera del Duero. Met de nobele Tinto Fino-druif maken ze er buitengewoon elegante wijnen. Opnieuw biodynamisch, zoals we dat van deze wijnbouwers gewoon zijn. Oenoloog Jordi Fernandez is ook  hier de wijnmaker van dienst. Buitengewoon mooie wijn voor deze zeer zachte prijs. Even zacht als de wijn zelf, die uitblinkt door finesse. Deze wijn zal u geen minuut vervelen.

Emilio Moro - Finca Resalso

€11,30

We zijn trots om vanaf heden exclusief voor België de wijnen van Bodegas Emilio Moro te kunnen aanbieden. Deze topwijngaard uit de Ribera Del Duero kan bogen op een traditie van drie generaties en omvat onder andere wijngaarden van meer dan 80 jaar oud. De eerste aanplanting gebeurde in 1932 in de Finca Resalso. De daar gebruikte Tinto Fino, een lokale variant van de courante Tempranillo druif, werd gekloond voor de andere wijngaarden. Zo kan Emilio Moro de authenticiteit van al haar wijnen garanderen.

Druivenrassen: 100 % Tinto Fino (Tempranillo)
Rijping: 12 maanden op Franse en Amerikaanse eiken vaten.
strong>Kleur: Intens kersenrood.
Neus: Expressieve aroma’s. Vooral rijp zwart fruit. Toetsen van hars, cederhout en vanille.
Mond: Een levendige aciditeit. Veel rijp zwart fruit in de aanzet. Versmolten tannine met een mooie lange afdronk.
Vinificatie: De druiven zijn afkomstig van wijnranken tussen 12 en 25 jaar oud. De druiven worden ontrist, gekneusd en vervolgens ondergaan ze een korte schilweking van 15 dagen. De vergisting gebeurt onder controle van de temperatuur in inoxvaten. De wijn veroudert verder op Franse en Amerikaanse eiken vaten gedurende 12 maanden.
Bewaring: Op dronk. Kan zeker nog bewaard worden tot 2025.
Culinaire associaties: Varkensvlees, lamsvlees, rundsvlees, klein wild.

Bekijk de videopresentatie van Bodega Emilio Moro

CEPA 21 - Hito

€12,60

Druivenrassen: 100 % Tinto Fino (Tempranillo)
Rijping: 12 maanden op Franse eiken vaten.
Kleur: Robijnrood.
Neus: Complex. Zwart fruit: bramen, zwarte kersen en bosbessen. Kruidigheid: zwarte peper, Provençaalse kruiden. Duidelijke aroma’s van houtlagering: sigarenkistje, tabak en vanille.
Mond: Krachtig en complex in de aanzet. Zwart rijp fruit met vele kruiden. Duidelijke toetsen van houtlagering. De krachtige tannine, mooie zuren en de lange volle dronk geven deze wijn veel potentieel.
Vinificatie: De fermentatie gebeurt onder controle van de temperatuur in inoxvaten. De malolactische vergisting en veroudering gebeurt verder op Franse eiken vaten gedurende 12 maanden.
Bewaring: Wijn met veel potentieel.
Culinaire associaties: Klein wild, gegrild rundsvlees, gegrild lamsvlees, stoofpotjes,

Emilio Moro - Malleolus

€29,00

Druivenrassen: 100 % Tinto Fino (Tempranillo)
Rijping: 18 maanden op Franse eiken vaten.
Kleur: Intens kersenrood.
Neus: Intens. Gekonfijt zwart fruit, rijpe frambozen. Kruidige toetsen zoals zoethout en kruidnagel, die samen met de vanille en tabak aroma’s van de houtrijping nar voorbrengen.
Mond: Een volle wijn. Verrassend veel fruit in de aanzet. Zeer fijne wijn met aanwezige tannine en zuren. Dit geeft de wijn body maar tegelijk ook fraîcheur. Finaal wordt deze wijn afgesloten met een enorm lange afdronk.
Vinificatie: De druiven zijn afkomstig uit de beste wijngaarden met oude wijnranken tot 75 jaar oud. De vergisting gebeurt onder temperatuurcontrole in inoxvaten. Daarna volgt er een maceratie met schilcontact gedurende 18 dagen. Na de malolactische vergisting op eiken vaten, veroudert de wijn verder in nieuwe Franse eiken vaten gedurende 18 maanden.
Bewaring: kan gedronken worden maar heeft baat bij verdere bewaring tot 2025
Culinaire associaties: Gerijpt rundsvlees, gegrild rundsvlees, wild, …

Emilio Moro

€19,50

Druivenrassen: 100 % Tinto Fino (Tempranillo)
Rijping: 12 maanden op Franse en Amerikaanse eiken vaten.
Kleur: Intens kersenrood.
Neus: Expressieve aroma’s. Vooral rijp zwart fruit. Toetsen van hars, cederhout en vanille.
Mond: Een levendige aciditeit. Veel rijp zwart fruit in de aanzet. Versmolten tannine met een mooie lange afdronk.
Vinificatie: De druiven zijn afkomstig van wijnranken tussen 12 en 25 jaar oud. De druiven worden ontrist, gekneusd en vervolgens ondergaan ze een korte schilweking van 15 dagen. De vergisting gebeurt onder controle van de temperatuur in inoxvaten. De wijn veroudert verder op Franse en Amerikaanse eiken vaten gedurende 12 maanden.
Bewaring: Op dronk. Kan zeker nog bewaard worden tot 2025.
Culinaire associaties: Varkensvlees, lamsvlees, rundsvlees, klein wild.

  • adega-de-borba
  • blanco-nieva
  • brown-brothers
  • cecilia-baretta
  • chateau-antugnac
  • cognac-leyrat
  • collefrisio
  • conde
  • fonseca-porto
  • la-estacada
  • leplan
  • logo-allram
  • logo-alma-cersius
  • logo-burmester
  • logo-carmen
  • logo-catena-zapata
  • logo-cederberg
  • logo-charles-heidsieck
  • logo-chateau-la-marzelle
  • logo-de-stefani
  • logo-domaine-faiveley
  • logo-domaine-giuliani
  • logo-domaine-raissac
  • logo-duca-di-salaparuta
  • logo-eikendal
  • logo-emilio-moro
  • logo-fonseca
  • logo-la-estecada
  • logo-la-petit-ferme
  • logo-louis-roederer
  • logo-luis-canas
  • logo-maldant-pauvelot
  • logo-pratello
  • logo-santa-ana
  • logo-steengoed
  • logo-vega-real
  • logo-vignobles-berthier
  • logo-wente
  • man-vintners
  • pasqua
  • pirineos
  • rings
  • stark-conde
  • summerhouse
  • vinedos-de-nieva

Contacteer ons