Bel 0497/66 40 20

Contacteer ons vrijblijvend

Wijnwinkel open

Do - Vrij: 14u - 18u. Zat: 10u - 18u

Gratis verzending

vanaf €250

Horeca

Vraag naar onze speciale tarieven

Wijnmandje
Totaal €0,00
 x 

Uw wijnmandje is leeg

Totaal €0,00

Wijnen

Rioja

Luis Cañas - Crianza - Red

€12,20

De smaak is fluweelzacht en fruitig (framboos, kersen, zoetig), aangevuld met de voor een Rioja crianza karakteristieke maar subtiele hout- en vanilletonen en een toefje balsamico. De kleur van deze wijn is robijnrood, is schoon en heeft vleugjes van fijn hout.

De smaak is zacht en geeft een fluweelachtig gevoel in de mond. De smaak is fluweelzacht en fruitig (framboos, kersen, zoetig), aangevuld met de voor een Rioja crianza karakteristieke maar subtiele hout- en vanilletonen en een toefje balsamico.

Luis Cañas - Reserva - Seleccion de la Familia - Red

€22,20

Kruidige en krachtige smaak. . De neus is intens met tonen van rijp fruit, marmelade en subtiel hout. Behaalde vele internationale erkenning en grote prijzen. Een paars, heldere kleur. Deze krachtige wijn is afkomstig uit La Rioja.

De eerste 10 maanden wordt de wijn in nieuwe vaten van Frans eikenhout bewaard. Vervolgens wordt de wijn overgeplaatst naar vaten van Amerikaans eikenhout. Kruidige en krachtige smaak. . De neus is intens met tonen van rijp fruit, marmelade en subtiel hout.

De wijn is goed te combineren met pasta, lamsvlees en wild en gevogelte.

Luis Cañas - Gran Reserva - Red

€27,50

Het aroma van de wijn is elegant en complexe, goede concentratie van fruit tonen van zwart, tijm, rozemarijn, leder en tabak verlaat.

In de warme, ronde, evenwichtige smaak vlezige wijn, de fijne nuances van bosbessen, bramen, kersen, worden aardbeien aangevuld door de subtiele nuances van likeuren en jam van citrusvruchten. De finish is lang en hardnekkig.

Gastronomie Wijn voor de maaltijd met gestoomde groenten, gedroogd vlees, gevulde paprika, Heck en garnalen, roerei met champignons, kabeljauw, rood en wit vlees.

Bodegas Ontañón - Ontañón Crianza - Tempranillo, Garnacha

€10,40

Een kwaliteitsprodukt uit de Rioja Alta. Het is een intens rode wijn op basis van 95% tempranillo en 5% garnatcha 'Vieilles Vignes'. Rijk aan aroma's van rijp fruit, pruimen en hinten van koffie en geraffineerde minerale toets.

Vol en krachtig in de mond. Aangenaam mondvullend.Aangenaam mondvullend. Te serveren bij allerlei vleesgerechten en kazen.

Bodegas Ontañón - Ontañón Crianza - Tempranillo, Garnacha - 37,5 cl

€6,80

Een kwaliteitsprodukt uit de Rioja Alta. Het is een intens rode wijn op basis van 95% tempranillo en 5% garnatcha 'Vieilles Vignes'. Rijk aan aroma's van rijp fruit, pruimen en hinten van koffie en geraffineerde minerale toets.

Vol en krachtig in de mond. Aangenaam mondvullend.Aangenaam mondvullend. Te serveren bij allerlei vleesgerechten en kazen.

Vina Herminia - Lady Herminia 'Rioja' - Tempranillo

€8,55

In 1885 stichtte Mr. Felipe Lagunilla San Martín, toen slechts 20 jaar, Bodegas Lagunilla. Onder zijn leiding bouwde hij namen uit zoals Vallezarza, Valderrín en de belangrijkste, Viña Herminia uit 1949, opgericht ter ere van zijn vrouw.

De kelder is volledig ingericht en beschikt over een modern gebouw in de vorm van een ‘H’, symbool voor het initiaal van het merk Herminia. In de kelder liggen tot 8000 Amerikaanse, Franse en Oost-Europese eiken vaten.

Robijnrood met een mooie concentratie Zwart en rood fruit, zoethout, geroosterde toets en vanille toets Frisse aanzet op rood fruit, gevolgd door zwart fruit, mooie rondheid, zachte tannines, finale met finesse

Rodriguez Sanzo - Lacrimus 5 - Tempranillo

€8,00

De 5 in de naam staat voor 5 maanden houtrijping. In deze korte periode, kan de volledige bandbreedte van de smaken worden gewonnen uit het hout, zonder verlies van het volledige fruitig karakter. Een volle rode wijn met hinten van vanille en mooi rood fruit.

Het smaakprofiel van deze wijn is absoluut uniek en heeft niets te maken met wat er op de markt Rioja is meestal te vinden. Deze bijzondere uitbreiding methode maakt dat de Valsanzo Lacrimus 5 een buitengewone culinaire ervaring is die je moet proberen.

Rodriguez Sanzo - Whiskey Barrel aging - Tinta de Toro

€26,00

De druiven die worden gebruikt om de Rodríguez & Sanzo whisky vaten ouder te maken, zijn afkomstig van de oude wijngaarden van San Román, waar de Tinta de Toro zeer aromatisch is vanwege de kenmerken van het land, maar tegelijkertijd met een uitstekende tannine lading.

Nadat de druiven in dozen zijn geplukt, wordt deze aan de selectietafel geselecteerd, zodat de gezondste druiven het productieproces doorlopen. Het ouder worden in whiskyvaten is 18 maanden. Whiskey heeft veel van de tannine in het nieuwe vat geëlimineerd, door verdunning met alcohol, zodat de vaten de wijn niet verharden en lange veroudering mogelijk maken.

Om voor de hand liggende redenen heeft de whisky subtiel de vatzin gemarkeerd, genoeg om de originele complexiteit van de wijn tot vreugde van de @winelovers te brengen.

De Rodríguez & Sanzo Barrel Whiskey-veroudering is zeer aromatisch, met nuances van rijp zwart fruit, specerijen, chocolade, geroosterde nuances (rook), gestructureerd in de mond maar zeer vet en zoete tannines, met veel volume en een mooie afdronk. De aroma's keren terug in de retronasale fase met veel volharding.

Rodriguez Sanzo - Capitàn Gaona - Tinto Rioja

€11,80

Deze wijn is hét grote voorbeeld van de beste Rioja-wijnen en wordt vaak als referentiepunt gebruikt. Zonder enige twijfel de beste kwaliteitswijn voor zijn prijs!!

Voor de Capitan Gaona worden alleen de beste druiven van de oude wijngaarden geselecteerd, welke afkomstig zijn van de beste terroirs uit  Rioja. Bijgevolg is het geen wonder dat deze wijn een ware explosie is aan fruit, structuur en elegante tannines. Met een gemiddelde leeftijd van 65 jaar geven de wijnstokken niets dan het allerbeste, maar helaas ook bijzonder beperkt waardoor deze kanjer eens zo uniek wordt!

WIJNGAARDEN: Gelegen op de hellingen van de Sierra Cantabria, waar er terrassen zijn met ondiepe bodems en weinig oppervlakte. De bergen beschermen de wijnstokken tegen de strenge winterwinden vanuit het noorden. De wijnstokken zijn tussen de 40 en 60 jaar oud en hebben een productiedichtheid van 3x 1,2 mtr. De gemiddelde productie is 4.000 kg/h.

Wijnstokken snoeien op een traditionele manier. De indeling van de wijngaard is ook traditioneel: beker met drie armen in de vorm van een kandelaar.

De oogst werd gemaakt in de derde week van september, omdat de klimatologische en ecologische omstandigheden het raadzaam maakten. Druiven werden opgepakt in kisten, die onmiddellijk naar de wijnmakerij werden gebracht om ze te beschermen. Alcoholische gisting vindt plaats in een roestvrijstalen tank. Maceration voor 21 dagen.

50% van de most werkt 6 maanden met zijn droesem in houten vaten. De andere 50% van de most is bewaard gebleven in 500 l barrique gemaakt van Frans eiken voor 6 maanden.

  • adega-de-borba
  • blanco-nieva
  • brown-brothers
  • cecilia-baretta
  • chateau-antugnac
  • cognac-leyrat
  • collefrisio
  • conde
  • fonseca-porto
  • la-estacada
  • leplan
  • logo-allram
  • logo-alma-cersius
  • logo-burmester
  • logo-carmen
  • logo-catena-zapata
  • logo-cederberg
  • logo-charles-heidsieck
  • logo-chateau-la-marzelle
  • logo-de-stefani
  • logo-domaine-faiveley
  • logo-domaine-giuliani
  • logo-domaine-raissac
  • logo-duca-di-salaparuta
  • logo-eikendal
  • logo-emilio-moro
  • logo-fonseca
  • logo-la-estecada
  • logo-la-petit-ferme
  • logo-louis-roederer
  • logo-luis-canas
  • logo-maldant-pauvelot
  • logo-pratello
  • logo-santa-ana
  • logo-steengoed
  • logo-vega-real
  • logo-vignobles-berthier
  • logo-wente
  • man-vintners
  • pasqua
  • pirineos
  • rings
  • stark-conde
  • summerhouse
  • vinedos-de-nieva

Contacteer ons