Bel 0497/66 40 20

Contacteer ons vrijblijvend

Wijnwinkel open

Do - Vrij: 14u - 18u. Zat: 10u - 17u

Gratis verzending

vanaf €250

Horeca

Vraag naar onze speciale tarieven

Wijnmandje
Totaal €0,00
 x 

Uw wijnmandje is leeg

Totaal €0,00

Wijnen

Toro

Matsu - El Picaro

€9,95

El Pícaro is een jonge, rode wijn die op biodynamische wijze gemaakt werd met absoluut respect voor de natuur. De geselecteerde wijngaarden zijn 90 jaar oud. Zoals het personage op de fles is deze wijn jong, sterk en dapper. Het heeft een aroma van zwart fruit, zoals braambessen en tonen van rood fruit en mineralen. Het is een frisse, complexe wijn met een aangename, lange afdronk. Deze wijn is lekker bij kalfsvlees, duif, rood vlees en spicy food.

Druif: 100% Tempranillo

Karakteristiek: rood fruit , mineralen , lange afdronk , jong

Suggesties voor gebruik: gevogelte , pittige bereidingen , salades , wit en rood vlees

Gelegenheden: Family Time , Iets te vieren

Matsu is een innovatieve, Spaanse rode wijn van de groep Vintae, dat kwalitatieve wijn in een hedendaagse vorm giet. De smaken zijn origineel en door hun speelse etiket (een foto!) rebelleren ze subtiel tegen de gevestigde, klassieke wijnhuizen. Ze vernieuwen continu en dat laat zich merken aan de beoordelingen: met elk van de 3 wijntypes scoren ze keer op keer in gerenommeerde wedstrijden!

Wij hebben de 3 wijnen in ons assortiment. Elk van hen vertegenwoordigt een generatie wijnboeren: de opa (el Viejo), de vader (el Recio) en de kleinzoon (el Pícaro). ‘Matsu’ is Japans voor ‘wachten’. De term verwijst naar het duurzame proces voor deze wijn: een combinatie van zorg voor de natuurlijke bodemrijkdom met biodynamische technieken. Deze symboliek zie je terug in de ‘generaties’ wijn. Zo is de oudste wijn bijvoorbeeld gemaakt van wijnranken van 130 jaar; de wijnstokken van de 2e generatie zijn 90 jaar oud … Biodynamische wijn gaat nog iets verder dan BIO wijn. Net zoals bij BIO wijnen worden bijvoorbeeld geen pesticiden gebruikt in de wijngaarden. Daarbovenop houdt men ook nog rekening met de maancyclus in het volledige proces van de wijnteelt. Op die manier verloopt elke stap in perfecte harmonie met de natuur. En dat laat zich finaal proeven in je glas!

Matsu - El Picaro - Magnum

€22,00

El Pícaro is een jonge, rode wijn die op biodynamische wijze gemaakt werd met absoluut respect voor de natuur. De geselecteerde wijngaarden zijn 90 jaar oud. Zoals het personage op de fles is deze wijn jong, sterk en dapper. Het heeft een aroma van zwart fruit, zoals braambessen en tonen van rood fruit en mineralen. Het is een frisse, complexe wijn met een aangename, lange afdronk. Deze wijn is lekker bij kalfsvlees, duif, rood vlees en spicy food.

Druif: 100% Tempranillo

Karakteristiek: rood fruit , mineralen , lange afdronk , jong

Suggesties voor gebruik: gevogelte , pittige bereidingen , salades , wit en rood vlees

Gelegenheden: Family Time , Iets te vieren

Matsu is een innovatieve, Spaanse rode wijn van de groep Vintae, dat kwalitatieve wijn in een hedendaagse vorm giet. De smaken zijn origineel en door hun speelse etiket (een foto!) rebelleren ze subtiel tegen de gevestigde, klassieke wijnhuizen. Ze vernieuwen continu en dat laat zich merken aan de beoordelingen: met elk van de 3 wijntypes scoren ze keer op keer in gerenommeerde wedstrijden!

Wij hebben de 3 wijnen in ons assortiment. Elk van hen vertegenwoordigt een generatie wijnboeren: de opa (el Viejo), de vader (el Recio) en de kleinzoon (el Pícaro). ‘Matsu’ is Japans voor ‘wachten’. De term verwijst naar het duurzame proces voor deze wijn: een combinatie van zorg voor de natuurlijke bodemrijkdom met biodynamische technieken. Deze symboliek zie je terug in de ‘generaties’ wijn. Zo is de oudste wijn bijvoorbeeld gemaakt van wijnranken van 130 jaar; de wijnstokken van de 2e generatie zijn 90 jaar oud … Biodynamische wijn gaat nog iets verder dan BIO wijn. Net zoals bij BIO wijnen worden bijvoorbeeld geen pesticiden gebruikt in de wijngaarden. Daarbovenop houdt men ook nog rekening met de maancyclus in het volledige proces van de wijnteelt. Op die manier verloopt elke stap in perfecte harmonie met de natuur. En dat laat zich finaal proeven in je glas!

Matsu - El Recio

€16,00

Deze wijn met zeer beperkte oplage wordt volgens biodynamische technieken gemaakt met druiven van 70 tot 90 jaar oude wijnstokken. De wijn is een volle, rode wijn met veel finesse en een intens aroma van geroosterde hazelnoten, chocolade, nougat, venkel, zwart fruit en vanille. De wijn heeft een volle, zijdezachte smaak met minerale tonen en een aangename, lange afdronk. Combineer met stoofgerechten, lamsvlees, eend, wintergroenten of gegrild vlees.

Rijping van 14 maanden in Franse eiken vaten.

Foodpairing: Lamsbout

Druivensoort: 100% Tempranillo

Karakteristiek: Geroosterde Hazelnoten , Finesse , Chocolade

Suggesties voor gebruik: Wild

Matsu is een innovatieve, Spaanse rode wijn van de groep Vintae, dat kwalitatieve wijn in een hedendaagse vorm giet. De smaken zijn origineel en door hun speelse etiket (een foto!) rebelleren ze subtiel tegen de gevestigde, klassieke wijnhuizen. Ze vernieuwen continu en dat laat zich merken aan de beoordelingen: met elk van de 3 wijntypes scoren ze keer op keer in gerenommeerde wedstrijden!

Wij hebben de 3 wijnen in ons assortiment. Elk van hen vertegenwoordigt een generatie wijnboeren: de opa (el Viejo), de vader (el Recio) en de kleinzoon (el Pícaro). ‘Matsu’ is Japans voor ‘wachten’. De term verwijst naar het duurzame proces voor deze wijn: een combinatie van zorg voor de natuurlijke bodemrijkdom met biodynamische technieken. Deze symboliek zie je terug in de ‘generaties’ wijn. Zo is de oudste wijn bijvoorbeeld gemaakt van wijnranken van 130 jaar; de wijnstokken van de 2e generatie zijn 90 jaar oud … Biodynamische wijn gaat nog iets verder dan BIO wijn. Net zoals bij BIO wijnen worden bijvoorbeeld geen pesticiden gebruikt in de wijngaarden. Daarbovenop houdt men ook nog rekening met de maancyclus in het volledige proces van de wijnteelt. Op die manier verloopt elke stap in perfecte harmonie met de natuur. En dat laat zich finaal proeven in je glas!

Matsu - El Recio - Magnum

€34,00

Deze wijn met zeer beperkte oplage wordt volgens biodynamische technieken gemaakt met druiven van 70 tot 90 jaar oude wijnstokken. De wijn is een volle, rode wijn met veel finesse en een intens aroma van geroosterde hazelnoten, chocolade, nougat, venkel, zwart fruit en vanille. De wijn heeft een volle, zijdezachte smaak met minerale tonen en een aangename, lange afdronk. Combineer met stoofgerechten, lamsvlees, eend, wintergroenten of gegrild vlees.

Rijping van 14 maanden in Franse eiken vaten.

Foodpairing: Lamsbout

Druivensoort: 100% Tempranillo

Karakteristiek: Geroosterde Hazelnoten , Finesse , Chocolade

Suggesties voor gebruik: Wild

Matsu is een innovatieve, Spaanse rode wijn van de groep Vintae, dat kwalitatieve wijn in een hedendaagse vorm giet. De smaken zijn origineel en door hun speelse etiket (een foto!) rebelleren ze subtiel tegen de gevestigde, klassieke wijnhuizen. Ze vernieuwen continu en dat laat zich merken aan de beoordelingen: met elk van de 3 wijntypes scoren ze keer op keer in gerenommeerde wedstrijden!

Wij hebben de 3 wijnen in ons assortiment. Elk van hen vertegenwoordigt een generatie wijnboeren: de opa (el Viejo), de vader (el Recio) en de kleinzoon (el Pícaro). ‘Matsu’ is Japans voor ‘wachten’. De term verwijst naar het duurzame proces voor deze wijn: een combinatie van zorg voor de natuurlijke bodemrijkdom met biodynamische technieken. Deze symboliek zie je terug in de ‘generaties’ wijn. Zo is de oudste wijn bijvoorbeeld gemaakt van wijnranken van 130 jaar; de wijnstokken van de 2e generatie zijn 90 jaar oud … Biodynamische wijn gaat nog iets verder dan BIO wijn. Net zoals bij BIO wijnen worden bijvoorbeeld geen pesticiden gebruikt in de wijngaarden. Daarbovenop houdt men ook nog rekening met de maancyclus in het volledige proces van de wijnteelt. Op die manier verloopt elke stap in perfecte harmonie met de natuur. En dat laat zich finaal proeven in je glas!

Matsu - El Viejo

€36,00

De geselecteerde druiven zijn afkomstig van 130 jaar oude wijnstokken. Deze wijn heeft een dieprode kleur met violet gekleurde tinten. Een zeer intense en krachtige geur met aroma’s van rijp rood fruit dat goed samengaat met de gerookte, kruidige tonen door de rijping in Franse eiken vaten. De wijn is vol in de mond met rijpe en ronde tannines met aroma's van zoethout. In de afdronk het geroosterd karakter van de houten vaten dat perfect verenigd wordt met het rijpe fruit... Een absolute topper!

Rijping in Franse eiken vaten voor 16 maanden.

Foodpairing: Hert

Druivensoort: 100% Tempranillo

Druivensoort: rijp fruit, geroosterd

Suggesties voor gebruik: BBQ, entrecote, lamsbout

Gelegenheden: After Dinner, iets te vieren

Matsu is een innovatieve, Spaanse rode wijn van de groep Vintae, dat kwalitatieve wijn in een hedendaagse vorm giet. De smaken zijn origineel en door hun speelse etiket (een foto!) rebelleren ze subtiel tegen de gevestigde, klassieke wijnhuizen. Ze vernieuwen continu en dat laat zich merken aan de beoordelingen: met elk van de 3 wijntypes scoren ze keer op keer in gerenommeerde wedstrijden!

Wij hebben de 3 wijnen in ons assortiment. Elk van hen vertegenwoordigt een generatie wijnboeren: de opa (el Viejo), de vader (el Recio) en de kleinzoon (el Pícaro). ‘Matsu’ is Japans voor ‘wachten’. De term verwijst naar het duurzame proces voor deze wijn: een combinatie van zorg voor de natuurlijke bodemrijkdom met biodynamische technieken. Deze symboliek zie je terug in de ‘generaties’ wijn. Zo is de oudste wijn bijvoorbeeld gemaakt van wijnranken van 130 jaar; de wijnstokken van de 2e generatie zijn 90 jaar oud … Biodynamische wijn gaat nog iets verder dan BIO wijn. Net zoals bij BIO wijnen worden bijvoorbeeld geen pesticiden gebruikt in de wijngaarden. Daarbovenop houdt men ook nog rekening met de maancyclus in het volledige proces van de wijnteelt. Op die manier verloopt elke stap in perfecte harmonie met de natuur. En dat laat zich finaal proeven in je glas!

Bodega Burdigala - Toro Do Campesino

€10,90

Campesino wordt gemaakt uit 100% Tinto de Toro. Na de gisting krijgt deze wijn een rijping van 6 maanden op Franse eiken vaten. Ideaal serveert men hem op een temperatuur tussen de 16 en 18°C. Hij bezit ook een goed bewaarpotentieel in een goede kelder zal deze wijn zich blijven ontwikkelen gedurende 4 tot 5 jaar.
Een sappige aanzet van rood fruit met zacht florale toetsen, likeur en een beetje cacao. De afdronk is rond en bezit een goede lengte.
Ook in de neus vinden we impressies van rood fruit, viooltjes en een zeer verdoken toets vanille.
Diep robijnrood.

Rodriguez Sanzo - Damalisco - Crianza, Toro

€8,00

Damalisco de Javier Rodriguez Reserva Tinta de Toro, deze voorname Reserva is gemaakt door Javier Rodriguez, een topoenoloog die één van de vernieuwers is van de Toro wijnstreek en ook wel bekend als de Star Winemaker van Spanje. De wijn heeft 36 maanden gerijpt op Frans en Amerikaans eiken, 64 maanden op fles en kenmerkt zich door zijn smaak van dik zoet fruit en complexiteit.

Druif: Tinta de Toro

  • adega-de-borba
  • blanco-nieva
  • brown-brothers
  • cecilia-baretta
  • chateau-antugnac
  • cognac-leyrat
  • collefrisio
  • conde
  • fonseca-porto
  • la-estacada
  • leplan
  • logo-allram
  • logo-alma-cersius
  • logo-burmester
  • logo-carmen
  • logo-catena-zapata
  • logo-cederberg
  • logo-charles-heidsieck
  • logo-chateau-la-marzelle
  • logo-de-stefani
  • logo-domaine-faiveley
  • logo-domaine-giuliani
  • logo-domaine-raissac
  • logo-duca-di-salaparuta
  • logo-eikendal
  • logo-emilio-moro
  • logo-fonseca
  • logo-la-estecada
  • logo-la-petit-ferme
  • logo-louis-roederer
  • logo-luis-canas
  • logo-maldant-pauvelot
  • logo-pratello
  • logo-santa-ana
  • logo-steengoed
  • logo-vega-real
  • logo-vignobles-berthier
  • logo-wente
  • man-vintners
  • pasqua
  • pirineos
  • rings
  • stark-conde
  • summerhouse
  • vinedos-de-nieva

Contacteer ons